Rekonstrukce silnice č. II/606 - Rakovnicko.cz

Rakovnicko.cz - regionální portál | Informace, Zprávy, Akce, Katalog firem, Inzeráty, Fotogalerie

Dnes je 23. duben 2024 | Svátek má Vojtěch

Zpravodajský servis

Zpravodajství

iSEZNAM Rakovnicka

Pamětihodnosti

Paměť regionu

Odkazy

Archiv zpráv

Nejčtenější články
Další články z rubriky

Rekonstrukce silnice č. II/606

Společnost

V okrese Kladno bude počátkem měsíce března zahájena několikaměsíční rekonstrukce silnic a mostů, opravy budou probíhat do listopadu letošního roku. Bližší informace přinášíme v tomto článku.

Datum 27. 02. 2020 Autor Rakovnicko

Rekonstrukce silnice č. II/606
Silnice č. II/606 - tzv. "stará Karlovarka" se od března do listopadu letošního roku dočká rekonstukce a oprav mostů a to zejména v kladenském okrese. Jakých obcí se rekonstrukce a opravy dotknou, najdete v níže uvedených odkazech a informacích:
 
Od 2.3.2020 budou uzavřeny mosty na sil. II/606, mezi obcí Velká Dobrá a Doksy, a v obci Kamenné Žehrovice u vjezdu k Turyňskému rybníku a u prodejny.
 
Objížďky budou vyznačeny přes sousední obce, ovšem jedná se o silnice nižších tříd s trasami přes zastavěná území obcí a převedením tras linkové osobní dopravy (BUS), tedy se předpokládají komplikace z hlediska kapacity a výkonosti těchto tras. Vzhledem k souvisejícím opatřením, i následným opatřením při rekonstrukci dalších úseků silnice považujeme za rozumné, se zbylým úsekům silnice i bezprostředně přilehlým územím v maximální míře zcela vyhnout a využít zejména kapacitně vyhovující D6 nebo jiné vhodné, zejména pak od oblasti vzdálenější trasy.
 
Linky osobní dopravy budou v této souvislosti výrazně upraveny se sníženou obslužností území obcí, změnami v umístění aut. zastávek i odjezdovými časy. Dopravní opatření bude zveřejněno na stránkách dotčených obcí, stránkách dopravců i Integrované dopravy Středočeského kraje.

Velká Dobrá - Nové Strašecí od 2.3.2020
REKONSTRUKCE SILNICE A MOSTÙ - celková situace stavby

1. etapa - uzavírky mostů

1. etapa - uzavírka mostu Doksy - Velká Dobrá

1. etapa - uzavírka mostů Kamenné Žehrovice




Zdroj: Město Kladno