Integrace veřejné dopravy na Rakovnicku - Rakovnicko.cz

Rakovnicko.cz - regionální portál | Informace, Zprávy, Akce, Katalog firem, Inzeráty, Fotogalerie

Dnes je 19. duben 2024 | Svátek má Rostislav

Zpravodajský servis

Zpravodajství

iSEZNAM Rakovnicka

Pamětihodnosti

Paměť regionu

Odkazy

Archiv zpráv

Nejčtenější články
Další články z rubriky

Integrace veřejné dopravy na Rakovnicku

Společnost

Rakovnicko / Od 15. prosince 2019 bude spuštěna integrace oblasti Rakovnicka zahrnující autobusové linky na trase Praha - Stochov - Nové Strašecí - Rakovník. Na nových linkách bude platit pásmový a časový tarif Pražské integrované dopravy - více informací najdete v tomto článku.

Datum 21. 11. 2019 Autor Rakovnicko

Integrace veřejné dopravy na Rakovnicku
     Od neděle 15. prosince 2019 bude spuštěna integrace I. etapy oblasti Rakovnicka, která zahrnuje autobusové linky na trase Praha – Stochov – Nové Strašecí – Rakovník, a také regionální linky v oblasti přibližně mezi městy Kladno, Beroun a Rakovník. Na nových linkách bude platit pásmový a časový tarif Pražské integrované dopravy s možností využití přestupních jízdenek, časových kuponů, a to jak v papírové tak i elektronické podobě, včetně možností nákupu jednorázového jízdného platební kartou u řidiče nebo pomocí mobilní aplikace "PID Lítačka". Vedení linek se stane jednodušší, přehlednější a provoz bude hlídán koordinačním dispečinkem. Další podrobné informace najdete ZDE
 
Společně s organizací IDSK (Integrovaná doprava Středočeského kraje) připravuje ROPID (Regionální organizátor pražské integrované dopravy) vydání skládaného letáku ve formátu DL s jízdními řády a mapou linkového vedení. Tento leták bude pro dopravce a informování cestujících přímo v terénu k dispozici po dodání z tiskárny nejpozději v týdnu před termínem změny. 
Leták v elektronické podobě najdete ZDE

Dopravní zpravodajství doplňujeme ještě o informaci pro uživatele autobusové dopravy. Od 17. listopadu je opět v provozu nádraží Praha Zličín, kam znovu zajíždějí i autobusové linky z Rakovníka.

Zdroj: Pražská integrovaná doprava, Město Rakovník, Týdeník Raport

Diskuze k článku Integrace veřejné dopravy na Rakovnicku

Přidat komentář

Vaše jméno: Váš email:

Text komentáře:

Kolik je na jedné ruce prstů? Kontrolná otázka

Žádné komentáře Zatím nebyly vloženy žádné komentáře.