Opravdu vědí co dělají? Neuvěřitelné uzavírky a omezení na silnicích koordinují úředníci, aniž by přemýšleli? - Rakovnicko.cz

Rakovnicko.cz - regionální portál | Informace, Zprávy, Akce, Katalog firem, Inzeráty, Fotogalerie

Dnes je 25. duben 2024 | Svátek má Marek

Zpravodajský servis

Zpravodajství

iSEZNAM Rakovnicka

Pamětihodnosti

Paměť regionu

Odkazy

Archiv zpráv

Nejčtenější články
Další články z rubriky

Opravdu vědí co dělají? Neuvěřitelné uzavírky a omezení na silnicích koordinují úředníci, aniž by přemýšleli?

Společnost

Rakovnicko - Kladensko / Aktuální uzavírky komplikují život občanům okresu Rakovník. Můžete se podívat, jak se dostat například z Rakovníka do obce Kamenné Žehrovice na Kladensku.

Datum 17. 09. 2019 Autor Rakovnicko

Opravdu vědí co dělají? Neuvěřitelné uzavírky a omezení na silnicích koordinují úředníci, aniž by přemýšleli?
     Mnoho z Vás si řekne - to je opravdu k vzteku. Vyjedete s autem do sousedící obce, ale než se na požadované místo dostanete, budete mít po náladě. Pokud se např. aktuálně chcete dostat z Rakovníka do obce Kamenné Žehrovice na Kladensku, budete se muset obrnit velkou trpělivostí. Na silnici se totiž setkáte nejen s mnoha uzavírkami a omezeními se semafory, ale i pokud budete chtít úseky objet, máte smůlu. Do obce Kamenné Žehrovice nebudete mít žádné jiné možnosti, než si omezení prostě vytrpět na místě..  Na aktuální pohled můžete nahlédnout v aplikaci Dopravní info po zadání Kamenné Žehrovice - nestačíte se přitom divit, co všechno je u nás v Čechách možné..

Prohlédněte si tuto mapu:

Ano, mnozí si řeknou, je potřeba silnice opravit, to je pravda, ale otázkou je, proč se tyto stavební práce prostě nekoordinují tak, aby na sebe například navazovaly. Podobnou situaci řeší občané Rakovníka a okolních obcí, kteří díky uzavírkám trpí neuvěřitelným provozem kamionů směrem na Plzeň a od Plzně, které ničí a devastují lokální silnice, nemluvě o bezpečnosti obyvatelstva. Jakmile se uzavírky otevřou, můžeme začít opravovat.. Občané z Krupé a sousedících obcí také trpí tím, že se nedostanou do Rakovníka, aniž by museli vystát dlouhé fronty na rozkopané Karlovarce (několik omezení a uzavírek se semafory) a na objížďce přes Olešnou se přitom za obcí Chrášťany vyskytla cedule "omezení rychlosti na 30 km/h" a  tento úsek byl směrem od Karlovarky do obce Chrášťany vyfrézován, což je fakt super vzhledem k tomu, že se jednalo o objížďku. Ceduli "sundal" první projíždějící kamion, takže v noci ať jsou s námi všichni svatí...

Aktuální pohled na uzavírky na Rakovnicku z pohledu aplikace TudyNE:


Jaké máte názory na koordinace oprav silnic v Čechách? A jak kvalitně se opravy provádí?
Jsou Čechy z pohledu řidičů považovány jako "Cedník Střední Evropy"? Vaše názory na toto téma můžete zanechat v diskusi pod tímto článkem.

Zdroj: Dopravní info

Diskuze k článku Opravdu vědí co dělají? Neuvěřitelné uzavírky a omezení na silnicích koordinují úředníci, aniž by přemýšleli?

Přidat komentář

Vaše jméno: Váš email:

Text komentáře:

Kolik je na jedné ruce prstů? Kontrolná otázka

Žádné komentáře Zatím nebyly vloženy žádné komentáře.