Žena natankuje a ujíždí bez zaplacení - Rakovnicko.cz

Rakovnicko.cz - regionální portál | Informace, Zprávy, Akce, Katalog firem, Inzeráty, Fotogalerie

Dnes je 23. duben 2024 | Svátek má Vojtěch

Zpravodajský servis

Zpravodajství

iSEZNAM Rakovnicka

Pamětihodnosti

Paměť regionu

Odkazy

Archiv zpráv

Nejčtenější články
Další články z rubriky

Žena natankuje a ujíždí bez zaplacení

Krimi

Rudná / Policisté z dálničního oddělení Rudná pátrají po neznámé ženě, která na benzinové čerpací stanici v okrese Kladno natankovala pohonné hmoty do palivové nádrže a připravených kanystrů v zavazadlovém prostoru vozidla tovární značky Citroen Xsara Picasso.

Datum 30. 06. 2014 Autor Rakovnicko

Žena natankuje a ujíždí bez zaplacení
Policisté z dálničního oddělení Rudná pátrají po neznámé ženě, která na benzinové čerpací stanici v okrese Kladno natankovala pohonné hmoty do palivové nádrže a připravených kanystrů v zavazadlovém prostoru vozidla tovární značky Citroen Xsara Picasso. Z místa poté odjela bez zaplacení. Stejným způsobem natankovala také na benzinové čerpací stanici v prostoru 4,5km dálnice D5 ve směru na Plzeň. Zde jí však dělal společnost neznámý muž, který v době příjezdu k tankovacímu stojanu výše uvedené vozidlo řídil. Muž poté natankoval do palivové nádrže a rovněž do kanystrů v zavazadlovém prostoru vozidla. Žena v tu dobu seděla na místě spolujezdce a nepozorovaně přesedla na místo řidiče. Po natankování z místa opět odjela bez zaplacení. Tito pachatelé se zřejmě mylně domnívají, že při natankování za částku méně než pět tisíc korun se nedopouštějí trestného činu, ale opak je pravdou. Pokud totiž ve svém jednání pokračují, což se v tomto případě zjistilo, trestného činu krádež, se skutečně dopouštějí. 
 
Policisté zjistili, že na výše uvedeném vozidle je umístěna registrační značka, která byla odcizena na okrese Kladno. Zároveň se domnívají, že k okresu Kladno může mít tato dvojice nějaké vazby.  Nevylučují také, že se tohoto jednání mohli dopustit i na jiných benzinových čerpacích stanicích, nebo že budou ve svém protiprávním jednání pokračovat.
 
Neznámá žena ve věku kolem 30ti let  má štíhlou postavu, na očích tmavé sluneční brýle a byla oblečena do tmavého oděvu.
 
Neznámý muž ve věku kolem 30ti let, vysoký zhruba 175 cm, na hlavě tmavá čepice s kšiltem, oblečen do černé bundy a modrých džínových kalhot.
 
Po této dvojici policisté z DOP Rudná intenzivně pátrají a přivítají jakékoliv poznatky vedoucí k jejich ztotožnění na tel. 974 872 876.
 
Zdroj: nprap. Marcela Pučelíková, tisková mluvčí policie ČR

Fotogalerie k článku Žena natankuje a ujíždí bez zaplacení

Žena natankuje a ujíždí bez zaplacení Žena natankuje a ujíždí bez zaplacení Žena natankuje a ujíždí bez zaplacení

Diskuze k článku Žena natankuje a ujíždí bez zaplacení

Přidat komentář

Vaše jméno: Váš email:

Text komentáře:

Kolik je na jedné ruce prstů? Kontrolná otázka

Žádné komentáře Zatím nebyly vloženy žádné komentáře.