Policie opětovně žádá veřejnost o pomoc - Rakovnicko.cz

Rakovnicko.cz - regionální portál | Informace, Zprávy, Akce, Katalog firem, Inzeráty, Fotogalerie

Dnes je 28. březen 2024 | Svátek má Soňa

Zpravodajský servis

Zpravodajství

iSEZNAM Rakovnicka

Pamětihodnosti

Paměť regionu

Odkazy

Archiv zpráv

Nejčtenější články
Další články z rubriky

Policie opětovně žádá veřejnost o pomoc

Krimi

Rakovník / Policie opětovně žádá občany o pomoc při pátrání po totožnosti mrtvého muže, který byl nalezen v roce 2013 v lese poblíž obce Lašovice na Rakovnicku.

Datum 15. 04. 2015 Autor Rakovnicko

Policie opětovně žádá veřejnost o pomoc
Touto cestou se Policie ČR obrací nejen na všechny obyvatele okresu Rakovník, ale i na občany celé České republiky s  žádostí o pomoc při opětovném pátrání po totožnosti mrtvoly neznámého muže, která byla dne 19. 10. 2013 nalezena v lese v místech zvn. Ve Vejplaném k. ú. obce Lašovice. Dle dosud zjištěných informací se neznámý muž v těchto místech zdržoval cca měsíc před jeho nálezem, kdy s největší pravděpodobností zde bydlel ve stanu modré barvy typu „Iglů“, tedy se mohlo jednat o občana bez domova. Mrtvý muž, po jehož totožnosti pátráme, zemřel pravděpodobně na podchlazení, cizí zavinění nebylo prokázáno.
 
K popisu: 
Dle vyjádření soudního znalce se jednalo o muže ve věku 28-40 let, 182 cm vysoký, vážící 43 kg, modrých, modrozelených až zelených očí, bez tetování, bez jizev po operacích či úrazech, vlasy hnědé barvy cca 13 cm dlouhé, oboustranně s čelními kouty, pod nosem hnědavý prošedivělý knír a na bradě šedivé strniště.   Muž byl oblečený do tzv. maskáčové bundy, která byla na druky a zdrhovadlo, kalhoty byly šedivé barvy. Pod maskáčovou bundou byla sportovní bunda modrošedé barvy značky NIKE se  zdrhovadlem, pod bundou tyrkysově modrá mikina, vpředu s potiskem a nápisem FOR YOUTH ONLY, pod ní bavlněné černé triko s potiskem s hlavou hada-kobry a  nápisem MOTOR HARLEY DAVIDSON, pod ní další černé bavlněné triko. Pod kalhotami jsou teplákové kalhoty černé barvy, obě nohavice, na nohou byly šedivé bavlněné ponožky. U mrtvoly muže byl nalezen kapesní kalendář ve kterém byly poznamenány jména Románek, Míša, Richard, Kája a odkaz na datum 07.09.2013, který se vztahoval na město Kladno. Pokud jste zaznamenali ve svém okolí pohyb muže odpovídajícího popisu či portrétu nebo jste již delší dobu neviděli svého kamaráda, souseda či známého, obraťte se prosím, neprodleně na linku 158.

fotografie mrtvého muže  fotografie mrtvého muže


Zdroj: nprap. Michaela Richterová, Policie ČR

Diskuze k článku Policie opětovně žádá veřejnost o pomoc

Přidat komentář

Vaše jméno: Váš email:

Text komentáře:

Kolik je na jedné ruce prstů? Kontrolná otázka

Žádné komentáře Zatím nebyly vloženy žádné komentáře.