Policie žádá o pomoc s pátráním - Rakovnicko.cz

Rakovnicko.cz - regionální portál | Informace, Zprávy, Akce, Katalog firem, Inzeráty, Fotogalerie

Dnes je 29. březen 2024 | Svátek má Taťána

Zpravodajský servis

Zpravodajství

iSEZNAM Rakovnicka

Pamětihodnosti

Paměť regionu

Odkazy

Archiv zpráv

Nejčtenější články
Další články z rubriky

Policie žádá o pomoc s pátráním

Krimi

Rakovnicko - Kněževes / V pondělí 13. dubna 2015 došlo v katastru obce Kněževes k dopravní nehodě, při které řidič, pravděpodobný viník, z místa nehody ujel. Policie žádá občany o spolupráci.

Datum 15. 04. 2015 Autor Rakovnicko

Policie žádá o pomoc s pátráním

V pondělí 13. dubna 2015 ve 13:45 hodin došlo k dopravní nehodě mimo obec v katastru obce Kněževes, a to dle provedeného šetření a vytěžení účastníků dopravní nehody, kdy blíže nezjištěný řidič – pravděpodobně muž (pravděpodobně by se mělo jednat o menší zelené osobní vozidlo zn. Peugeot 106 nebo Citroen – starší typ), který jel ve směru od Rakovníka na Kněževes a na rovném úseku komunikace přejel s vozidlem do protisměru, kde levým bokem svého vozidla narazil do levého boku právě projíždějícího vozidla VW Passat, které řídila 23letá řidička. Spolu s ní jel ve vozidle jako spolujezdec na předním sedadle 33letý muž.

Po srážce vozidel obě vozidla zastavila, kdy spolujezdec z Passatu se rozeběhl k vozidlu, na což neznámý řidič zareagoval tak, že se rozjel a z místa nehody ujel. Třiadvacetiletá řidička Passatu utrpěla lehké zranění a byla převezena do rakovnické nemocnice, spolujezdec vyvázl bez zranění. Alkohol u řidičky byl vyloučen dechovou zkouškou, přičemž u druhého řidiče nelze alkohol vyloučit, jelikož z místa nehody ujel. Způsobená škoda na VW Passat se vyšplhala na 40 tisíc korun českých.

Žádáme případné svědky, kteří nehodu viděli nebo viděli malé osobní vozidlo staršího typu, s největší pravděpodobností tov. značky Peugeot (106) nebo Citroen zelené barvy, jež má rozbitý levý přední bok vozidla.

V případě informací ohledně svědectví k této nehodě můžete volat na bezplatnou linku 158 nebo přímo na Dopravní inspektorát P ČR na oddělneí dopravních nehod na číslo 974 880 251 nebo na mob. tel. Číslo +420 725 024 210. 


Zdroj: nprap. Michaela Richterová, Policie ČR

Diskuze k článku Policie žádá o pomoc s pátráním

Přidat komentář

Vaše jméno: Váš email:

Text komentáře:

Kolik je na jedné ruce prstů? Kontrolná otázka

Žádné komentáře Zatím nebyly vloženy žádné komentáře.