Řidič naboural vozidlo na parkovišti a ujel - Rakovnicko.cz

Rakovnicko.cz - regionální portál | Informace, Zprávy, Akce, Katalog firem, Inzeráty, Fotogalerie

Dnes je 27. duben 2024 | Svátek má Jaroslav

Zpravodajský servis

Zpravodajství

iSEZNAM Rakovnicka

Pamětihodnosti

Paměť regionu

Odkazy

Archiv zpráv

Nejčtenější články
Další články z rubriky

Řidič naboural vozidlo na parkovišti a ujel

Krimi

Rakovník / Škodu za deset tisíc korun způsobil prozatím neznámý řidič majiteli vozidla Škoda Octavia combi III z Rakovnicka. Řidič - viník nehody z místa nehody, kterou způsobil na parkovišti ve Fojtíkově ulici na Bendovce v Rakovníku, ujel. Policisté událost šetří, k tomu jí pomohou také důkazy z vozidla viníka, zajištěné v místě nehody.

Datum 19. 02. 2014 Autor Rakovnicko

Řidič naboural vozidlo na parkovišti a ujel
Škodu za nejméně 10 tisíc korun způsobil prozatím neznámý řidič majiteli bílé Škody Octavia combi III z Rakovnicka. Vozidlo bylo zaparkované na parkovišti ve Fojtíkově ulici v Rakovníku v lokalitě Bendovka.

Neznámý pachatel škodu způsobil v pondělí 17. února 2014, v době mezi půl deváté a půl jedenácté večer. Pravděpodobně na parkovišti před domem č.p. 2400 couval, narazil do levé zadní části zaparkovaného vozu a bez jakéhokoliv oznámení z místa nehody odjel.

Na poškozeném vozidle po této nehodě zůstal otěr červené barvy a na zemi střepy ze zadního světla, které byly zajištěny policií k dalšímu šetření. Při této události nebyl nikdo zraněn.   Dopravní policisté žádají svědky, kteří viděli uvedený střet a mají informace k případu, aby tyto poskytly na linku 158 nebo přímo na dopravní inspektorát 974 880 251.

Vyzýváme případné svědky události, kteří by měli k dispozici jakékoliv informace související s touto nehodou, aby případně kontaktovali poškozeného majitele vozidla na telefonním čísle 723 117 303.



Zdroj: Policie ČR 

Fotogalerie k článku Řidič naboural vozidlo na parkovišti a ujel

Řidič naboural vozidlo na parkovišti a ujel Řidič naboural vozidlo na parkovišti a ujel Řidič naboural vozidlo na parkovišti a ujel

Diskuze k článku Řidič naboural vozidlo na parkovišti a ujel

Přidat komentář

Vaše jméno: Váš email:

Text komentáře:

Kolik je na jedné ruce prstů? Kontrolná otázka

Žádné komentáře Zatím nebyly vloženy žádné komentáře.