Krimi z Rakovnicka - Rakovnicko.cz

Rakovnicko.cz - regionální portál | Informace, Zprávy, Akce, Katalog firem, Inzeráty, Fotogalerie

Dnes je 27. duben 2024 | Svátek má Jaroslav

Zpravodajský servis

Zpravodajství

iSEZNAM Rakovnicka

Pamětihodnosti

Paměť regionu

Odkazy

Archiv zpráv

Nejčtenější články
Další články z rubriky

Krimi z Rakovnicka

Krimi

Rakovnicko / Krátký přehled z činnosti a zásahů městské policie v Rakovníku za poslední období.

Datum 16. 01. 2014 Autor Rakovnicko

Krimi z Rakovnicka
Dne 1. 1. 2014 v 16:55 hod. bylo na linku 156 městské policie přijato telefonické oznámení, že v ulici Pod Nemocnicí se oznamovatelce pokouší někdo dostat do bytu. Na místo byla vyslána hlídka strážníků, která zjistila 33-letou ženu z Rakovníka - tato uvedla, že si přišla vyřídit vztah mezi oznamovatelkou a svým druhem. Věc byla vyřešena domluvou.

Dne 1. 1. 2014 v 21:35 hod. bylo na městskou policii telefonicky oznámeno, že v Krinitově ulici v objektu stavebnin se zřejmě pohybuje zloděj. Na místo byla ihned vyslána hlídka strážníků, která zjistila odcházejícího muže, který se pokoušel ukrýt za jedním z domů. Jednalo se o 25-letého muže z Rakovníka, který se pokusil odcizit stavební materiál. S podezřením na spáchaný trestný čin byla na místo přivolána Policie ČR, která věc převzala k dalšímu postupu.
 
Dne 4. 1. 2014 v 9:00 hod. se na služebnu dostavil oznamovatel, který uvedl, že v objektu ČD u cyklostezky ve směru na Křivoklát bydlí nějaký bezdomovec a pravděpodobně se tam vloupal. Na místo byla vyslána hlídka strážníků, která zjistila muže ve věku 54 let z Rakovníka. Vzhledem ke skutečnosti, že nebylo zjištěno žádné poškození (násilný vstup) byla osoba z místa pouze vykázána a věc vyřešena domluvou.

Dne 8. 1. 2014 v 1:35 hod. byla při kontrolní činnosti v prostoru ul. V Jamce pod jedním z vozidel zjištěna ležící osoba. Při zastavení služebního vozidla se tato dala na útěk - byla dostižena a omezena na osobní svobodě. Jednalo se o 24-letého muže z okr. Chomutov, který se pokoušel z vozidla odmontovat součástky. Na místo byla přívolána Policie ČR, která si věc převzala k dalšímu postupu. Mladíkovi podle mluvčí policie Lenky Uriánkové hrozí za pokus o krádež součástky v hodnotě 49 tisíc Kč a poškození v hodnotě nejméně 5 tisíc Kč až dva roky vězení. Mladík je nyní vyšetřován na svobodě.

Dne 9. 1. 2014 v 14:05 hod. byla z marketu Billa telefonicky oznámena na městskou policii krádež. Na místě bylo strážníky zjištěno, že se jedná o 25-letého muže z Rakovníka, který se pokusil odcizit potraviny v hodnotě cca 200,- Kč. Věc byla vyřešena blokovou pokutou 1 000,- Kč.


Zdroj: Město Rakovník, Policie ČR

Diskuze k článku Krimi z Rakovnicka

Přidat komentář

Vaše jméno: Váš email:

Text komentáře:

Kolik je na jedné ruce prstů? Kontrolná otázka

Žádné komentáře Zatím nebyly vloženy žádné komentáře.