Krimi zprávy z Rakovnicka - Rakovnicko.cz

Rakovnicko.cz - regionální portál | Informace, Zprávy, Akce, Katalog firem, Inzeráty, Fotogalerie

Dnes je 20. květen 2024 | Svátek má Zbyšek

Zpravodajský servis

Zpravodajství

iSEZNAM Rakovnicka

Pamětihodnosti

Paměť regionu

Odkazy

Archiv zpráv

Nejčtenější články
Další články z rubriky

Krimi zprávy z Rakovnicka

Krimi

Rakovnicko / Vybrané krimi zprávy z Rakovnicka za poslední období - Vloupání do rodinného domu - Poškození výlohy - Krádež v motorestu.

Datum 11. 05. 2013 Autor Rakovnicko

Krimi zprávy z Rakovnicka
Vloupání do rodinného domu
 
Dne 8. května 2013, došlo v katastru obce Panoší Újezd, k vloupání do rodinného domu. Pachatel nejprve vnikl na oplocení pozemek domu a následně po poškození vstupních dveří se dostal do vnitřních prostor domu. Odtuď odcizil televizor zn. LG a horské kolo n. Merida, červeno-stříbrné barvy. Celkem tak způsobil škodu dosahující výše 17.500,- Kč. Případ prošetřují policisté z obvodního oddělení v Roztokách, jako podezření z trestných činů krádeže a porušování domovní svobody. Pachateli hrozí až tříletý trest odnětí svobody.
 
Poškození výlohy
 
V noci z 6. na 7. května 2013, došlo v obci Nové Strašecí, na Komenském náměstí, k poškození skleněné výplně u jednoho z obchodů. Ve výloze vznikl tzv. pavouk a tímto byla poškozena celá plocha o rozměrech 230 x 285 x 2 cm. Celková škoda na poškození byla firmou vyčíslena na částku 15.000,- Kč. Případ prošetřují policisté z místního obvodního oddělení a to jako podezření z trestného činu poškození cizí věci.
 
Krádež věcí z motorestu
 
V době od poloviny listopadu roku 2012, do současné doby, došlo k vloupání a následné krádeží věcí z motorestu Farma, v katastru obce Řevničov. Zde pachatel po vniknutí do objektu, odcizil nerezový stůl, řeznický špalek, čtyři postele, dvě lednice, čtyři televizory a elektrokotel. Společnosti vlastnící nemovitost vznikla škoda přesahující částku 70.000,- Kč. Případ je v šetření policistů z obvodního oddělení a věc šetří jako podezření z trestného činu krádeže. Pachateli hrozí až tři pět let odnětí svobody.
 
Zdroj: nprap. Jana Žáčková, tisková mluvčí

Diskuze k článku Krimi zprávy z Rakovnicka

Přidat komentář

Vaše jméno: Váš email:

Text komentáře:

Kolik je na jedné ruce prstů? Kontrolná otázka

Žádné komentáře Zatím nebyly vloženy žádné komentáře.