IVS Budy opět obhájilo své služby - Rakovnicko.cz

Rakovnicko.cz - regionální portál | Informace, Zprávy, Akce, Katalog firem, Inzeráty, Fotogalerie

Dnes je 28. březen 2024 | Svátek má Soňa

Zpravodajský servis

Zpravodajství

iSEZNAM Rakovnicka

Pamětihodnosti

Paměť regionu

Odkazy

Archiv zpráv

Nejčtenější články
Další články z rubriky

IVS Budy opět obhájilo své služby

Příroda

Křivoklát / Informačně vzdělávací středisko Budy, Křivoklátsko o.p.s. opět splňuje standard služeb dle Jednotné klasifikace turistických informačních center České republiky. Tentokrát s platností do 13.5.2016.

Datum 25. 06. 2014 Autor Rakovnicko

IVS Budy opět obhájilo své služby
Informačně vzdělávací středisko Budy, Křivoklátsko o.p.s. opět splňuje standard služeb dle Jednotné klasifikace turistických informačních center České republiky. Tentokrát s platností do 13.5.2016.

A jaké služby Vám IVS Budy nabízí? Kromě informací týkajících se ochrany přírody, restauračních a ubytovacích zařízení, vlakového a autobusového spojení,…? Za suvenýry, hlavně turistickými známkami k nám jezdí sběratelé velmi rádi, protože máme na výběr kolem 25 druhů známek z okolí Křivoklátu. Nyní můžete obdivovat i novou serii dobových pohledů hradů, pexesa zvířat i hradů.

Nabízíme vstupenky na všechny kulturní pořady hradů Křivoklát, Karlštejn a dokonce i Březnice. Pokud si přejete zajet za kulturou - na muzikály, do divadel či navštívit festival či sportovní klání stačí si na www.ticket-art.cz najít svůj program, zarezervovat si místo a vstupenku si přijít vyzvednout. Tímto jednoduchým způsobem mohou i zaměstnavatelé či různé spolky svým členům obstarat kulturní zážitek.

IVS Budy poskytuje celoročně ubytování turistům, cyklistům i cizincům. Kromě těchto služeb nabízí také jednodenní i vícedenní pobyty školám všech stupňů.


IVS Budy Křivoklát - další informace



Zdroj: Jiřina Prošková, ředitelka o.p.s. Křivoklátsko

Diskuze k článku IVS Budy opět obhájilo své služby

Přidat komentář

Vaše jméno: Váš email:

Text komentáře:

Kolik je na jedné ruce prstů? Kontrolná otázka

Žádné komentáře Zatím nebyly vloženy žádné komentáře.