Šipkaři na Rakovnicku mají dva nové týmy - Rakovnicko.cz

Rakovnicko.cz - regionální portál | Informace, Zprávy, Akce, Katalog firem, Inzeráty, Fotogalerie

Dnes je 19. duben 2024 | Svátek má Rostislav

Zpravodajský servis

Zpravodajství

iSEZNAM Rakovnicka

Pamětihodnosti

Paměť regionu

Odkazy

Archiv zpráv

Nejčtenější články
Další články z rubriky

Šipkaři na Rakovnicku mají dva nové týmy

Sport

S koncem května skončila softovým šipkařům ligová sezóna, a tak celé léto může patřit řadě otevřených turnajů, v jejichž pořádání se šipkové týmy střídají.

Datum 02. 06. 2014 Autor Petra Dolanská

Šipkaři na Rakovnicku mají dva nové týmy
S koncem května skončila softovým šipkařům ligová sezóna, a tak celé léto může patřit řadě otevřených turnajů, v jejichž pořádání se šipkové týmy střídají. Na Rakovnicku dosud působily dva šipkové týmy, které, díky rozdělení do dvou různých hracích skupin, o sobě do letošního jara nevěděly.
 
Tým Globus DC Hřebečníky totiž dosud patřil do berounské skupiny (C.liga.A) šipkové ligy UŠO, kdežto tým Lišáci z Lišan má za sebou již několikátou hrací sezónu (C.liga.B). Díky svým výsledkům se v minulé sezóně pohyboval ve vyšší soutěži, ale protože se mu zde nedařilo, od září sestupuje zpět do C ligy.
 
Novinkou je vznik dvou nových týmů přímo v Rakovníku, které do ligy vstoupí pod názvem Maniac Darts Rakovník A a B. Vše závisí na tom, kolik družstev se přihlásí do příštího ročníku šipkařské ligy pořádané UŠO a je tedy možné, že od září se všichni výše jmenovaní sejdou ve společné skupině.
 
Šipkaři z Rakovnicka vzájemně poměřují své síly na otevřených seriálových turnajích Hřebečníky Open ve hře 501 DO nebo Bakalář Cup. Během letošního roku se Bakalář Cup rozšířil z Hřebečníků také do Tmaně, Zbečna a Rakovníka. Tyto turnaje poutají pozornost registrovaných i neregistrovaných hráčů se širokého okolí.
    
Pokud šipky hrajete a chcete zkusit účast v některém z otevřených turnajů, pak termíny a hrací místa najdete na FB profilu DC Globus.


Zdroj: Petra Dolanská
Foto: J. Kulhánek 


 

Fotogalerie k článku Šipkaři na Rakovnicku mají dva nové týmy

Šipkaři na Rakovnicku mají dva nové týmy

Diskuze k článku Šipkaři na Rakovnicku mají dva nové týmy

Přidat komentář

Vaše jméno: Váš email:

Text komentáře:

Kolik je na jedné ruce prstů? Kontrolná otázka

Maniac Darts Rakovnik E-mail ppinus [a] seznam.cz Komentář vložen 06. 06. 2014, 15:50

Pokud by měl někdo zájem se připojit k týmu a zahrát si s námi šipky najdete nás v Restauraci u Ivany na Pražské ulici v Rakovníku. Nebo se můžete informovat na telefonu 724165545 Petr a 725179096 Dušan