Tento týden navštivte - Rakovnicko.cz

Rakovnicko.cz - regionální portál | Informace, Zprávy, Akce, Katalog firem, Inzeráty, Fotogalerie

Dnes je 26. duben 2024 | Svátek má Oto

Zpravodajský servis

Zpravodajství

iSEZNAM Rakovnicka

Pamětihodnosti

Paměť regionu

Odkazy

Archiv zpráv

Nejčtenější články
Další články z rubriky

Tento týden navštivte

Kultura

Rakovnicko / Přehled vybraných kulturních akcí, koncertů a festivalů na Rakovnicku na tento týden a víkend najdete v tomto článku. Více akcí najdete v Kalendáři akcí.

Datum 11. 08. 2015 Autor Rakovnicko

Tento týden navštivte

Kulturní akce na Rakovnicku pro týden od 10. - 16. srpna 2015:

 
V úterý 11. sprna můžete navštívit koncert skupiny Manon Meurt od 20 hodin ve stodole U Faflíků v Rousínově. Kapela Manon Meurt několik dní poté odjíždí na anglické turné United Kingdom Summer 2015 se skupinou Man Is Not A Bird (Francie) a americkou zpěvačkou Yvette Young, když mimo jiné vystoupí např. ve Swansea, Dundee, Glasgow, Prestonu, Plymouthu a Londýně. Mezitím je bude možné slyšet také v Holandsku či Německu při cestě na ostrovy a zpět.
 
Ve středu 12. srpna si nenechte ujít koncert Ivana Hlase (+ Olin Nejezchleba a Norbi Kovács) od 19 hodin před kavárnou Špejchar v Rakovníku.
 
Ve čtvrtek 13. srpna od 20:30 hodin navštivte na nádvoří Muzea T.G.M. v Rakovníku koncert kapely 2ND (Second) v rámci letní přehlídky Rakovnická nokturna.
 
V pátek 14. srpna se uskuteční koncert Luboše Pospíšila a 5P s předkapelou Hromosvod a to od 21:30 hodin na dolním nádvoří hradu Křivoklát.
 
V sobotu 15. srpna navštivte festival Jes-Fest v letním kině v Jesenici u Rakovníka nebo koncert Hradního dua v rámci cyklu akcí v Hostinci Na Ostrově v Pustovětech, který proběhne od 17 hodin. Od 20 hodin pak vystoupí ve stodole U Faflíků v Rousínově koncert skupiny Falešná ozvěna.
 
Ucelený seznam připravovaných akcí tohoto týdne najdete v  Kalendáři akcí.


Zdroj: Rakovnicko.cz

Diskuze k článku Tento týden navštivte

Přidat komentář

Vaše jméno: Váš email:

Text komentáře:

Kolik je na jedné ruce prstů? Kontrolná otázka

Žádné komentáře Zatím nebyly vloženy žádné komentáře.