Rakovnicko.cz - regionální portál | Informace, Zprávy, Akce, Katalog firem, Inzeráty, Fotogalerie

Dnes je 23. září 2018 | Svátek má Berta

Dopravní omezení

| Trvá úplná uzavírka silnice č. II/229 z důvodu opravy mostu ve Všesulově. Termín uzavírky je od 23. 7. 2018 do 17. 12. 2018.

Zpravodajství

Zpravodajský servis

iSEZNAM Rakovnicka

Pamětihodnosti

Paměť regionu

Odkazy

Archiv zpráv

Nejčtenější články
Další články z rubriky

Z davu

Muzikanti, kapely

Moderní nepopulární hudba z Rakovníka

Datum 01. 07. 2009 Autor Rakovnicko

Z davu
Zaměření: Moderní nepopulární hudba z Rakovníka
 
Muzikanti

Honza ŠVÁCHA – kytara, zpěv
Bára PODANÁ – zpěv
Václav TERČ – zpěv
Leoš JANOUŠEK – klavír
Martin JANOUŠEK – trombón
Honza ŠILER – trubka, kytara
Petr ŠMIDRKAL – saxofon
Gabriel PLESKA – kytara
Martin NEZBEDA – basa
Lukáš LET – bicí

Diskografie:

1996 - Vši se vším souvisí
1998 - Ztrácení v davu
2000 - Na druhý straně oblohy
2003 - Loutkové
2008 - Jiří říkal, že..
 
 
Video: Youtube

Web: www.bandzone.cz/zdavu

Facebook: https://www.facebook.com/zdavu


(c) foto: Vojtěch Pejša


Chcete odebírat novinky - vybrané zprávy, informace a inzeráty na Váš e-mail? Návod, jak postupovat, najdete ZDE.
 

Fotogalerie k článku Z davu

Z davu Z davu Z davu Z davu Z davu