Rakovnicko.cz - regionální portál | Informace, Zprávy, Akce, Katalog firem, Inzeráty, Fotogalerie

Dnes je 20. říjen 2017 | Svátek má Vendelín

Uzavírka

| silnice II/229, Petrovice, okr. Rakovník, kyvadlový provoz jedním jízdním pruhem.

Zpravodajství

Zpravodajský servis

iSEZNAM Rakovnicka

Pamětihodnosti

Paměť regionu

Odkazy

Archiv zpráv

Nejčtenější články
Další články z rubriky

Z davu

Muzikanti, kapely

Moderní nepopulární hudba z Rakovníka

Datum 01. 07. 2009 Autor Rakovnicko

Z davu
Zaměření: Moderní nepopulární hudba z Rakovníka
 
Muzikanti

Honza ŠVÁCHA – kytara, zpěv
Bára PODANÁ – zpěv
Václav TERČ – zpěv
Leoš JANOUŠEK – klavír
Martin JANOUŠEK – trombón
Honza ŠILER – trubka, kytara
Petr ŠMIDRKAL – saxofon
Gabriel PLESKA – kytara
Martin NEZBEDA – basa
Lukáš LET – bicí

Diskografie:

1996 - Vši se vším souvisí
1998 - Ztrácení v davu
2000 - Na druhý straně oblohy
2003 - Loutkové
2008 - Jiří říkal, že..
 
 
Video: Youtube

Web: www.bandzone.cz/zdavu

Facebook: https://www.facebook.com/zdavu


(c) foto: Vojtěch Pejša


Chcete odebírat novinky - vybrané zprávy, informace a inzeráty na Váš e-mail? Návod, jak postupovat, najdete ZDE.
 

Fotogalerie k článku Z davu

Z davu Z davu Z davu Z davu Z davu